Lyts Vocaal yn Krystsfearen

lytsvocaalkerst2016

A merry little Christmas
Vocaal ensemble Lyts Vocaal o.l.v. Pauli Yap komt in december met een nieuw programma: ‘A merry little Christmas’.  Het programma is Lyts Vocaal op het lijf geschreven, want het is samengesteld uit favoriete kerstnummers van alle leden. Deze meervoudige inbreng maakt het programma van nature veelzijdig. Het bestaat uit koormuziek uit verschillende perioden, met teksten in diverse talen, koormuziek die verstillend of vrolijk is, herkenbaar of verrassend.
Lyts Vocaal bestaat uit 16 zangers en de dirigente, het programma omvat derhalve 16+1 Christmas favourites, korte favoriete kerstnummers waarvan het koor zijn publiek graag deelgenoot maakt.

Zaterdag 17 december  19.30 uur  – Maartenstsjerke  Kollum (collecte na afloop)
Zaterdag 24 december  20.30 uur  – Redbadtsjerke Jorwert    (entree: 10 euro)

JORWERT UITVERKOCHT !!
Zoals eerder aangekondigd brengt Lyts Vocaal aanstaande zaterdag in Jorwert op kerstavond haar programma ‘A merry little Christmas’. Wegens grote belangstelling is het programma al in de voorverkoop UITVERKOCHT.

Hebt u NIET gereserveerd, dan verzoeken wij u NIET naar Jorwert te komen. Dit om teleurstellingen aan de kerkdeur te voorkomen. De kerk is klein, dat heeft zo z’n charme, maar betekent ook dat er vanwege de (brand)veiligheid geen bezoekers bijgeplaatst kunnen worden.

Lyts Vocaal gaat door met het geven van (aparte) concerten, we zien u graag bij een volgende gelegenheid.